Спортно-техническата комисия към БФС обяви официално преди два дни, че ще пренасрочи от 14.30 за 18 часа мача от турнира за купата на България между „Дунав“ и „Левски“ /Сф/. Този дългоочакван от любителите на футбола в Русе двубой ще се играе на 22 ноември. 
Дотогова има време, но новината провокира отсега неминуемия въпрос каква ще е цената на билетите за срещата със столичния гранд.
Според наши източници ръководството на ФК „Дунав“ възнамерява на този етап да пусне масови талони срещу 10 лева. Скамейка на сектора под козирката ще струва 15. Сега за мач от първенството на Втора лига се влиза на стадиона срещу 6 лева. 
Това решение изглежда логично на фона с очаквания сериозен интерес към мача, а и в най-близкото бъдеще не се задава перспектива отбор като „Левски“ да гостува на русенски терен. Идеята е ясна - стадионът да посрещне колкото се може повече фенове от Русе и областта, а и клубът да си помогне във финансов план. Щото и на децата е ясно - „Дунав“ не може да си позволи трансферни суми за нови футболисти и по тази причина разчита изключително на свободни агенти като привлечения наскоро Раел Лолала. А формациите за издръжка са твърде много - първи отбор, дублиращ тим, юноши в елита - 15 и 17 години, състави в първенството на зона „Варна“, женски отбор. 
На 14 октомври Добрич посрещна мача между „Добруджа“ и „Локомотив“ /Пд/ /3:4/. Тогава УС на добруджанци също заложил на две цени - 10 и 15 лева, а на стадион „Дружба“ присъстваха 5000 зрители.