Когато говорим за един букмейкър като добър, той трябва да е лицензиран, да спазва всички добри практики, но и да ни предлага всички нужни функционалности. Интересното и важното при Bет365 е, че всичко това е налично не защото са най-добрия букмейкър. Компанията си е спечелила това звание предлагайки всичко това и заслужено може да се счита за най-добра в бранша.

Но кои са тези функции, които са толкова важни? Сега ще ви ги представим, защото не всеки знае за тях. Или поне не за всички.

Да започнем с функцията за създаване на залог

Да, там можеш не само да избираш между многото налични опции за предвиждане. Всъщност за много от спортовете можеш да създадеш залог според виждането и стратегията си. Правиш комбинация от различни възможности за дадената среща, всичко се добавя като една селекция с общ коефициент. Можеш да комбинираш до 12 елемента в един създаден от теб залог.

Просто трябва да влезеш в избрания от теб мач и да натиснеш на “Създай залог”. След това с няколко клика комбинираш от достъпните опции, виждаш коефициента и можеш да го добавиш към фиша си като отделна селекция.

В същото време можеш да променяш и вече направени залози

И то по всякакъв начин. Можеш да премахнеш нещо от фиша, да размениш позициите, да добавиш нещо към фиша, да увеличиш залога. Това може да се случи преди дадено събитие, в реално време, за неуредена селекция. Можеш дори да редактираш множествения залог, променяйки комбинирането. Промяната актуализира всички коефициенти според новата ситуация. За да влезе в сила промяната, трябва да натиснеш “Запази промени” и след това да ги потвърдиш.

Много важно уточнение е, че най-важната “функция” всъщност е комбинация от функции

Всичко, което вече споменахме и ще споменем, в основата си има поредица от технологии за шифриране и съхранение на всички лични и финансови данни. Както и съответните процедури за отговорното боравене и достъп до тях.

След като създадеш свой залог или го промениш, можеш да го споделиш с някой

Това е приложимо в много сценарии. Важно е да знаеш, че можеш да го направиш, ако използваш смартфон и Бет365 през съответната мобилна апликация за Android или iOS.

Най-лесно се случва като отидеш да разглеждаш конкретния фиш в приложението. След като го заложиш, имаш бутон “Сподели”. След натискането му можеш да избереш начина, чрез който да го изпратиш на някой друг. Можеш да го направиш и по всяко време от “Мои залози” секцията. Избираш фиша и действаш по същия начин.

Прякото предаване е по-пряко от всякога

Bet365 предлага един от най-големите каталози със събития, които могат да се гледат на живо. Просто трябва да си регистриран потребител, да имаш поне 1 стотинка в баланса си или в последното денонощие да си извършил залог. Не се заплаща отделно, за да гледаш спорт на живо.

• На компютър отиди в секцията “На живо” и натисни на иконата с плей бутон, за да филтрираш само срещите, които можеш да гледаш. След като си пуснеш срещата, можеш да натиснеш бутона за закачване, за да стои екрана дори, ако разглеждаш други страници на сайта.

• Ако използваш смартфон, иконата не е филтър, а отбелязва в списъка всяка среща, която може да се гледа. Натискаш на нея, отваря се и може да се насладиш.

• Ако използваш таблет, когато влезеш в събитие, което се излъчва, то автоматично ще се покаже.

• На всички устройства има възможност за гледане на цял екран, както подобава.

Ако не е налично пряко предаване:

Bet365 предлага възможност да проследяваш виртуална симулация на срещата, която отново в реално време показва най-важните моменти от събитието. Това ти дава възможност да имаш пълноценна представа какво се случва и да го предвидиш в стратегията си.

Да се запознаем с подсилените залози и печалби

Клиентите, които се класират, получават достъп до пазари с по-висок коефициент от стандартния. Трябва да знаете, че ако искате да затворите такъв залог, предложената сума ще бъде на база на стандартния коефициент, а не на подсиления такъв. При отмяна на залога по някаква причина, също се използва нормалния коефициент. Достъпните за теб подсилени залози можеш да видиш на началната страница или на страницата на желан от теб спорт. Виждаш задраскан стандартния коефициент, а отдясно на него предложения за теб подсилен такъв.

Какво е различно при подсилените печалби?

Това е възможност, която е налична за класиращи се клиенти, при която печалбите от създадени залози за определени мачове са по-големи. Трябва да добавиш 3 или повече селекции в комбинацията и техния коефициент общо да е поне 2. Това дава жетон за подсилване на печалбата. При затваряне на залог се смята спрямо неподсилената печалба. Възможностите за подсилени печалби са налични на началната страница или на раздела за футбол.